divendres, 21 d’octubre de 2011

País Basc i Llibertat

País Basc i Llibertat

Cada lletra d'eixa frase porta la sang de 47 sers humans innocents, als que els valerosos gudariak, asesinaven amb la cara tapada, a traïció i sense el menor grau de pietat.

ETA

Cada lletra d'eixa odiada organització arrossega darrere a persones normals que justifiquen l'assassinat a sang freda, de sers que no han tingut ni la mes minima responsabilitat en l'esdevindre del País Basc. Jo, no puc entendre que a estes altures, persones normals, dins d'un país avançat, puguen justificar “la Guerra Santa”.

Des del 18 de juliol de 1961, quan van intentar fer descarrillar el tren de voluntaris franquistes, de celebració en Sant Sebastià pel començament de la Guerra Civil, els “ATA”, “ànecs” en biscaí, no han deixat de fer d'ànec assassí. Els va donar vergonya  ser ATA = Ànec, pero no els commovia destrossar-li els cervells a una xiqueta de poca edat.

Vaja per davant que els responables d'eixos assassinats són els etarres.

Però, durant molt de temps, hem escoltat la idees mes pelegrines, sobre la venda de l'Estat de Dret al terrorisme. La venda de no se que als terroristes.

Totes les polèmiques que han surguid, amb acusacions gravíssimes, han tingut la virtut d'unir dos grans blocs.  No els compararé, però els unix la cerrilidad, la tosquedat i l'absència de  l'amor al proïsme. L'espectacle del principal partit de l'oposició, cridant traïdor i ven pàtries al president del govern i membres del seu equip, ha tingut moltes vegades, la virtut, de desunir als que estaven allí per a abraçar-se i reconfortar-se.  I va donar força a ETA per eixa des-union, per a provocar nous atemptats. NO acuse de còmplices als partits, però no estaria de mes que demanaren publicament perdó per l'ús que han fet i que sens dubte faran (ja ho veurem i no tardarem molt) del terrorisme, amb la qual cosa alguna gota d'eixa sang humana vessada debades, els va esguitar de tan prop que estaven.

Espere pel bé de tots que esta siga la ultima notícia del fi d'ETA.

Espere pel bé de tots que els partits aconseguixen per fi el trellat.

Espere pel bé de tots que sapiem perdonar sense oblidar.

Espere pel bé de tots la pau i la serenitat.

Tot això espere, que no és poc.
**********************************************
País Vasco y Libertad

Cada letra de esa frase lleva la sangre de 47 seres humanos inocentes, a los que los valerosos gudariak, asesinabam con la cara tapada, a traicion y sin el menor grado de piedad.

ETA

Cada letra de esa odiada organizacion arrastra detras a persona normales que justifican el asesinato a sangre fria, de seres que no han tenido ni la mas minima responsabilidad en el devenir del Pais Vasco. Yo, no puedo entender que a estas alturas, personas normales, dentro de un pais adelantado, puedan justificar “la Guerra Santa”.

Desde el 18 de julio de 1961, cuando intentaron hacer descarrillar el tren de voluntarios franquistas, de celebracion en San Sebastián por el comienzo de la Guerra Civil, los “ATA”, “patos” en vizcaino, no han dejado de hacer de pato asesino. Les dio verguenza ATO = Pato, peor no les conmovia destrozarle los sesos a una niña de corta edad.

Vaya por delante que los responables de esos asesinatos son los etarras.

Pero, durante mucho tiempo, hemos escuchado la ideas mas peregrinas, sobre la venta del Estado de Derecho al terrorismo. La venta de no se que a los terroristas.

Todas las polemicas que han surguido, con acusaciones gravisimas, han tenido la virtud de unir dos grandes bloques.  No los voy a comparar, pero les une la cerrilidad, la cazurreria y la ausencia del  amor al projimo. El espectaculo del principal partido de la oposicion, llamando traidor y vende patrias al presidente del gobierno y miembros de su equipo, ha tenido en muchas ocasiones, la virtud, de des-unir a quienes estaban alli para abrazarse y reconfortarse.  Y dio fuerza a ETA por esa des-union, para provocar nuevos atentados. NO acuso de complices a los partidos, pero no estaria de mas que pidieran publicamente perdon por el uso que han hecho y que sin duda haran (ya lo veremos y no tardaremos mucho) del terrorismo, con lo que alguna gota de esa sangre humana derramada en balde, les salpico de tan cerca que estaban.

Espero por el bien de todos que esta sea la ultima noticia del fin de ETA.

Espero por el bien de todos que los partidos alcancen por fin la cordura.

Espero por el bien de todos que sepamos perdonar sin olvidar.

Espero por el bien de todos la paz y la serenidad.

Todo eso espero, que no es poco.

El palanganer i l' orinal. - El palanganero y el orinal.

Quan veig que un paisà porta a la mà una ampolla d'aigua; tan bén arregladeta, amb precintes, segells, certificats i anàlisi (que cu...