Friday 23 July 2010

La Iglesia i els homosexuals.

Un dia mes compartisc, amb vosaltres, els meus seguidors, el següent:

Noticia de EL PAIS de 23.o7.2010, titulat "Los Homosexuales se dañam a si mismos".

La meua formació acadèmica esta lligada a una formació religiosa, com també la de molts jóvens de la meua generació, a causa de l'existència del seminari franciscà a Benissa. Alguns jóvens, vam estar interns en el seminari, tant de Benissa com en el de Pego. En 1972-73, com a preludi del signe dels temps, falta de vocacions, el dit seminari tancá les seues portes a la formació de futurs franciscans.
Es va mantindre, a falta d'un institut d'ensenyança mitjana a Benissa, la impartició de classes en l'edifici del seminari. Els professors eren, tant franciscans com seglars, i per primera vegada es van incorporar al claustre de professors dos dones, Mª José i Puri.
Els alumnes eren considerats com d'ensenyança lliure, pertanyent a l'institut de Dénia, " Historiador Chabas". Les qualificacions que el claustre de professors de Benissa imposava, eren acceptades pel "Chabas", i durant uns quants anys es va continuar impartint la formació de jóvens de Benissa, Calp, Teulada i Senija.
Repassant el meu Llibre de Qualificació Escolar, per a verificar el que estic afirmant, m'espante de les males notes que treia.
Vaja, pareix que no era massa bon estudiant.
Bé, tot l'anterior, exemplifica la relació de jóvens de Benissa, amb el seminari, els franciscans i els representant de l'Església en les parròquies.
Vaig conèixer durant este temps a uns quants franciscans i capellans, i vaig patir les seues xarrades sobre moral i , algo menys sobre sexualitat. D'aquells, queden pocs exercint, i no per selecció natural, i si per no poder abstindre's.
En la meua entrada anterior, sobre la moral i la pederàstia, ja incidia en la fixació de l'Església en allò que s'ha relacionat amb el sexe, afirmant ..."i si d'una fixació sobre una moral sexual a imposar a creients i no creient. Em pareix molt delatora eixa fixació."
L'arquebisbat de València, i altres lo-obis religiosos, s'encaboten, a través d'un Consell mediocre i sectari, a imposar, una altra vegada, a creients i no creients "la seua" moral sexual.
I es proposa l'abstinència!.
Posats a proposar, podrien proposar:
Una dutxa freda a l'alçar-se i gitar-se.
Roba interior d'espart perquè faça durícia i no hi haja sensibilitat.
Bromur, molt de bromur.
Ensenyança per separat, ubicant els col·legis en distint pols de la ciutat.
Als que presenten símptomes d'alguna preferència sexual, se li realitza un electroshock i se li programa una nova moral, ja que esta segons la notícia. "Dir que l'homosexualitat és normal és fer mal; els homosexuals es danyen a si mateixos".
I per a finalitzar este sense sentit, estareu amb mi que, primer deurien, tant l'Arquebisbat com el Consell, realitzar una enquesta anònima entre els seus membres, assessors, coreligionaris.
Abstinència?.- De res s'abstenen.
Homosexuals? .- Entre les seues files com és normal.
Mes valdria que s'implicaren, verdaderament en la denúncia de la prevaricació, el suborn, el frau, l'alteració i falsificació de documents públics, el cobrament de comissions, bosses de mà, trages o el que siga. Que l'Església deixe ja els nostres òrgans i tendencies sexuals i es dedique a acomodar els propis òrgans sexuals dels seus membres i els done servici de psicòleg i psiquiatre a cada un dels seus membres. Falta els fa.

No comments:

El palanganer i l' orinal. - El palanganero y el orinal.

Quan veig que un paisà porta a la mà una ampolla d'aigua; tan bén arregladeta, amb precintes, segells, certificats i anàlisi (que cu...